Jäähallilla on käytössä langaton lähiverkko WPA2-suojattuna. WLAN on näkyvissä SSID-tunnuksella JAAHALLI ja siihen pääsee kirjautumaan salasanalla paneliahalli.

Pelipassit kuntoon

Jokaisella kilpajoukkueen ja EasyHockey -ryhmän pelaajalla ja toimihenkilöllä tulee olla voimassaoleva pelipassi.
Kilpajoukkueissa ja EasyHockey -ryhmässä pelaajat lunastavat pelipassin itse. Lasten harrasteryhmissä (Leijona-Kiekkokoulu, luistelukoulu) seura ostaa kaikille yhteisen pelipassin).
Seura ostaa myös toimihenkilöiden pelipassit.

MIKÄ ON PELIPASSI?
-    Pelipassi on oikeus pelata Jääkiekkoliiton järjestämissä sarjoissa
-    Pelipassin lunastamalla henkilö sitoutuu noudattamaan Jääkiekkoliiton kilpailusääntöjä
-    Pelipassi on kausikohtainen rekisteröintimaksu, jota ei voi irtisanoa tai peruuttaa maksun jälkeen.
-    Junioripelaajat lunastavat oman ikänsä ja sukupuolensa mukaisen pelipassin riippumatta
ikäluokasta/ sarjatasosta, missä pelaaja pelaa

-    Ottelupöytäkirjaan joukkueen kokoonpanon allekirjoituksellaan vahvistavalla henkilöllä tulee olla voimassaoleva toimihenkilöpelipassi
-    Pelaavilla toimihenkilöillä tulee olla sekä toimihenkilö- että pelaajapelipassi

PELIPASSIN VOIMAANTULO

Pelipassi ja sporttiturva (= vakuutus) astuu voimaan takautuvasti 1.5.2017 lähtien, mikäli pelipassi ja Sporttiturva on maksettu 30.6.2017 mennessä.

Mikäli Sporttiturvan (= vakuutus) sisältävä pelipassi lunastetaan 1.7.2017 jälkeen, tulee vakuutusturva (= vakuutus) voimaan maksupäivänä kello 24.00 tai maksuhetkestä, mikäli suorituksesta on esittää maksutosite, josta käy ilmi maksuaika.

7 vrk pelipassi/Tryout-vakuutus ei tule voimaan takautuvasti vaan vakuutus astuu voimaan maksuhetkestä ja on voimassa 7 vrk maksusta. 7 vrk/Tryout-vakuutuksia voi lunastaa 1.7.2017–30.4.2018 välisenä aikana (kilpatryout-pelipasseja ei voi lunastaa enää 16.2.2018 jälkeen)

Lue lisää Suomen Jääkiekkoliiton sivuilta