Raikkaudesta lajiin

Panelian torilla järjestetään kesällä kaksi toiminnallista toritapahtumaa.
Raikkaan kaudenpäätöstilaisuudessa palkitaan joukkueiden ansioituneet pelaajat sekä kaikki nuorimmat juniorit. Lisäksi jaetaan seuran yhteiset palkinnot ja kiertopalkinnot: Seurapelaaja, maalivahtipalkinto, valmentajapalkinto, huoltajapalkinto ja Jukka Kemppainen -palkinto.
Panelian Raikkaalla on ensi kaudella edustusjoukkueet miesten ja naisten sarjoissa, tyttöjen ja poikien joukkueita juniorisarjoissa ja sekajoukkueita juniorisarjoissa. Lisäksi seurassa toimii Leijona-kiekkokoulu, luistelukoulu, maalivahtien harjoitusryhmä, tyttöjen harjoitusryhmä ja EasyHockey -ryhmä.
Panelian Raikas tarjoaa maksuttoman tutustumismahdollisuuden lajiimme 2009 ja myöhemmin syntyneille lapsille.
ma 20.2.- pe 24.2 klo 13-14 mailallinen vuoro klo 14-15 mailaton vuoro
Raikkaan edustusjoukkueen kalenteriarpajaisten voittoluettelo on julkaistu.
EasyHockey -ryhmän harrastekiekkovuoro jatkuu vuodenvaihteen jälkeen.
Luistelukoulun kevätkausi aloitetaan 8.1. Harjoitusaika on sunnuntaisin klo 17.30-18.20.
Panelian Raikas osallistuu Panelian joulunavaustapahtumaan järjestämällä lasten luistelupäivän.
Kuortaneella on käynnissä kansainvälinen KuortaneCup. Mukana ovat N18 ja N20 -maajoukkueet.