"Easy Hockey" luisteluvuoro harrastajille torstaisin klo 17

19.11.2015 klo 17:00

Raikas järjestää torstaisin alle 14-vuotiaille tytöille ja pojille suunnatun viikoittaisen harrastevuoron.

Harrastevuorolla luistellaan ja pelataan omatoimisesti, vuoroon ei sisälly ohjausta tai valmennusta. Harrastevuorolle eivät saa osallistua SJL:n pelipassin omaavat pelaajat.

Osallistumismaksu on 10€/kevät 2016. Hintaan sisältyy seuran jäsenmaksu ja vakuutus. Raikkaan vapaaehtoiset toimivat harrastevuorolla valvojina.

Luistelijoilla tulee olla turvallisuussyistä ristikollinen kypärä ja kaulasuoja. Säärisuojat ovat suositeltavat. Muitakin varusteita voi käyttää, mutta taklaaminen ja lyöntilaukakset ovat harrastevuorolla kielletty.

Easy Hockey alkaa torstaina 7.1.2016. Vakioaika on torstaisin klo 17-17.50. Hallille kannattaa tulla ajoissa että ehtii jäälle heti vuoron alkaessa.

Tervetuloa!