Raikkan kaudenpäätöstilaisuus ja tähtivieraat keräsivät salin täyteen

20.4.2016

Palkitsemisvuorossa PaRa F2

Raikas vietti eilen kaudenpäätöstilaisuutta Panelian koululla. Illan odotetuimmat vieraat saapuivat TPS:n Lukon ja Ässien liigajoukkueista.

Raikkaan tämän vuoden kaudenpäätöstilaisuus oli todellinen kasvattajaseuran voimannäyte jopa Raikkaan mittapuulla: Palkintoja saapuivat jakamaan 3 PaRan paidassa uransa 2000-luvun vaihteessa aloittanutta ja jo liigamiehistöön edennyttä pelaajaa.

Oskari Setänen edustaa jo toista liigaseuraansa siirryttyään Lukosta TPS:ään. Roni Sevänen kuuluu Lukon sopimuspelaajiin ja sekä pelannut CHL-otteluita Lukossa että isossa roolissa Mestistä KeuPassa. Matias Varttinen debytoi Ässien liigajoukkkueessa ja valittiin kauden aikanan Nuorten SM-liigan kuukauden pelaajaksi.

Eilen miehet palasivat samaan Panelian koulun liikuntasaliin jossa he junnuvuosina kävivät viikoittain oheisharjoituksissa. 15 vuotta sitten samaiset miehenalut saivat mitalin kaulaansa Leijonaliigakauden päätteeksi Lukon edustusjoukkueen pelaajilta. Eilen oli heidän vuoronsa jakaa nimikirjoituksia Raikkaan tuleville tähdille. Ja jonoa riitti!

Palkitut

Seurapelaajan kiertopalkinto: Aleksi Aurio

Maalivahtien kiertopalkinto: Mikael Ansio

Vuoden valmentajan kiertopalkinto ja vuoden huoltajan palkinto:Mika Haviala ja Marko Leino