Miesten sarjatoiminta keskeytetään, muut ottelut pelataan ilman yleisöä 20.12. saakka

29.11.2020

Satakunnan sairaanhoitopiiri on antanut uudet suositukset, ja Suomen Jääkiekkoliitto on tänään sunnuntaina tehnyt asian johdosta järjestelyitä sarjaohjelmiin ja ohjeistanut seuroja.

 

Satakunnan sairaanhoitopiirin alueella keskeytetään kaikki aikuisten harrastustoiminta sekä  II-IV -divisioonan ottelutoiminta ja harjoitukset. 

Näin ollen vuonna 1920 perustetun Panelian Raikkaan 100-vuotisjuhlaottelu jää pelaamatta. Ottelu oli alunperin tarkoitus pelata 13. maaliskuuta, mutta juuri tuolloin voimaan astunut valmiuslaki keskeytti kevään sarjatoiminnan. Syyskaudellakaan ei ole ollut mahdollisuutta järjestää suurta yleisötapahtumaa. 

 

Sairaanhoitopiirin ja Suomen Jääkiekkoliiton ohjeistus:

Naisten Liigan ja naisten Mestiskarsinnan ottelut pelataan ilman yleisöä.

Nuorten SM-sarjoissa ja Mestis-sarjoissa U20-U16 ikäluokkien ottelut pelataan ilman yleisöä. 

U19 ja U17 ikäluokkien ottelutoiminta ja harjoitukset keskeytetään.

U15 ja nuorempien ikäluokkien harjoitukset jatkuvat, mutta otteluita pelataan vain saman sairaanhoitopiirin vastustajia vastaan ilman yleisöä.

 

Tilannetta tarkastellaan 20.12. ja annetaan uusi ohjeistus. Maskin käyttö on ollut pakollista jäähalleissa jo syyskuusta lähtien, ja sekä harjoitus- että ottelutoimintaan on annettu tarkka hygieniaohjeistus. Valitettavasti toiminta joudutaan nyt siitä huolimatta suurelta osin keskeyttämään toistaiseksi. Panelian Raikas kiittää yleisöä ryhdikkäästä toiminnasta poikkeuksellisten olojen vallitessa syksyn otteluissa, ja toivottaa kannattajat tervetulleeksi kotihallillemme heti kun se on taas mahdollista.