Panelian Raikas ja Kokemäen Kova-Väki yhdistävät voimansa hyväntekeväisyysottelussa 25.3. klo 19.00

15.3.2022


Ukrainassa vallitseva tilanne näkyy konkreettisella tavalla Satakunnan maaseudullakin. Sotaa Suomeen paenneet perheet tarvitsevat apua täällä, ja Satakunnassa asuvat ukrainalaiset toimittavat apua kotimaahansa. Avustustoimintaa organisoidaan suomalaisin ja ukrainalaisin vapaaehtoisvoimin ja se perustuu paikallisten asukkaiden tavaralahjoituksiin. Vaikka avunantajia on ollut ensi hetkistä saakka runsaasti, avuntarve on jatkuvasti suuri. 

PaRa ja KK-V ovat viime vuosina käyneet tiukkaa taistoa kaukalossa edustusjoukkueiden kesken, mutta nyt seurat yhdistävät kauden päätteeksi voimansa hyväntekeväisyysottelun merkeissä. PaRa ja KK-V saavat otteluun seurakseen tunnettuja pelimiehiä. Osallistumisensa ovat vahvistaneet Jesse Joensuu, Markku Tähtinen, Matti Kuparinen, Mika Niemi ja Patrik Forsbacka. 

Otteluun ei myydä pääsylippuja. Sen sijaan yleisön toivotaan tuovan mukanaan jonkin seuraavista avustustarvikikeista:

Särky- ja tulehduskipulääke
Kahvi
Säilykeruoka
Nuudelipakkaus
Ensiapupakkaus tai -laukku

Avustustarvikkeet jaetaan Suomeen saapuville ukrainalaisille tai lähetetään Ukrainaan. Avustustarvikkeiden jako hoidetaan Panelian kylään vapaaehtoistoiminnan myötä syntyneiden varastojen kautta. 

Hyväntekeväisyysottelu pelataan Panelian jäähallissa perjantaina 25.3.2022 klo 19. Pääsylippuna toimivat avustustarvikkeet kerätään yleisön saapuessa hallin ulko-ovella.