Uusien pelaajien ilmoittautuminen on alkanut

7.4.2022

Panelian Raikkaan joukkueisiin kaudellle 2022-2023 ilmoittautuminen uusille pelaajille on alkanut.

Ilmoittautuminen tapahtuu yläpalkin linkin kautta (ILMOITTAUTUMINEN) tai voi ottaa suoraan yhteys joukkueiden toimihenkilöihin.

Panelian Raikas tarjoaa kaikille pojille ja tytöille harrastustoimintaa. Olet juuri aloittanut tai jo kokemusta useilta vuosilta niin kaikki ovat tervetulleita seuraan mukaan. Löydämme kaikille sopivan harjoittelu ja peliryhmän varmasti.

Panelian Raikas on valtakunnallisestikin erittäin tunnettu tyttö- ja naiskiekon harrastaja- ja kasvattajaseura jossa on kehitetty pelaajapolkua tytöille kiekkokoulusta liigatasolle asti.

Panelian Raikas on myös poikapuolella arvostettu kasvattajaseura jossa on mahdollista harrastaa kiekkoa myös ilman suurempia tavoitteita. Luomme kaikille pelaajille juuri pelaajalle sopivan polun eteenpäin. Raikkaasta on kasvanut runsaasti pelaajia nuorten SM-sarjatasoille ja aina Liigatasolle asti, mutta myös omiin edustusjoukkueisiin.

Raikkaan juniorijoukkueet pelaavat Länsirannikon alueen sarjoja, Edustusjoukkue III-divisioonaa ja naisten joukkue Mestis-karsintasarjaa. Tytöille on valtakunnallisia tyttökiekkopelejä useille ikäluokille, mm u12, u15, u18 sekä pelitällejä lähialueella myös u10 tytöille.

Jos jääkiekon pelaaminen kiinnostaa niin ole yhteydessä. Täällä voi harrastaa jääkiekkoa edullisesti ja matalallakynnyksellä tulla mukaan ympäri vuoden, milloin tahansa.

Myös valmentajia ja huoltajia sekä muita seuratoimijoita otetaan ilolla vastaan jatkuvasti.