Kiekkokoulu

Tervetuloa Leijona-kiekkokouluun!

Panelian Raikas toivottaa kaikki pienet Leijonat tervetulleiksi mukaan Leijona-kiekkokouluun.

Lokakuussa  alkanut Leijona-kiekkokoulu on tarkoitettu 3-7 -vuotiaille tytöille ja pojille.

Leijona-kiekkokoulussa koulutetut ohjaajat opastavat lasta luistelun ja jääkiekon pariin ikä- ja taitotason mukaan – tapahtumat sisältävät lajiteknisiä harjoituksia kuten luistelua ja kiekon- ja mailankäsittelyä sekä pelejä ja leikkejä. Harjoitteet vaikeutuvat tasojen mukaan vuosittain.

Leijona-kiekkokoulusta muodostuu Suomen suurin lasten jääkiekkojoukkue, sillä mukana toiminnassa on kaudella 2013-14 lähes 200 seuraa ympäri maata.

Varusteiksi tarvitset luistimet, mailan, ristikollisen jääkiekkokypärän ja kaulasuojuksen.

Lisätiedot joukkueenjohtaja Piia Niinimäki-Mikkoselta p. 044-5876397 tai niinimakimikkonenpiia (at) yahoo.fi

Panelian Raikkaan Leijona-kiekkokoulu järjestetään Panelian jäähallissa
Harjoitukset tiistaisin 17-18 ja sunnuntaisin 15.30-16.30.

Tervetuloa!