palkitut kaudella 2014-2015

Panelian Raikas palkitsi seuran päätöstilaisuudessa kaudella 2014-2015 ansioituneita pelaajiaa ja toimihenkilöitä. Leijona-Kiekkokoululaiset (27 pelaajaa) ja F-juniorit (12 poikaa ja 17 tyttöä) palkittiin mitalein. Muista joukkueista palkittiin 4 pelaajaa perinteisin palkinnoin.

Palkinnon saivat:

Uurastaja: Jani Heinonen
Tsemppari: Juho Välimaa
Pelimies: Oskari Pere

Lisäksi seuran kiertopalkinnolla palkittiin seuraavat pelaajat:

-kauden maalivahti,EMMA HAKALA
kauden seurapelaaja,OSKARI PERE
-kauden valmentaja,JERRI PELKONEN
-kauden huoltaja,MIIKA RAITANEN

Uutena kiertopalkintona jaettiin Jukka Kemppainen -palkinto. Kiertopalkinto lahjoitettiin seuralle Panelian Peli-Weljiltä maaliskuussa järjestetyn Kiukaisten ja Panelian urheilun perinnepäivän yhteydessä. Se jaetaan tästä eteenpäin vuosittain henkilölle, joka on ansioitunut peräksiantamattomalla tavalla jääkiekon parissa tehdyssä vapaaehtoistyössä tai joukkueen toiminnassa. Palkinnon sai useiden ehdokkaiden joukosta tällä kertaa seuran jääkiekkojaoston pitkäaikainen puheenjohtaja ja Suomen Jääkiekkoliiton aluehallituksen jäsen Jouko Mäkinen.

Raikkaan viirillä muistettiin kiitoksena pitkäaikaisesta talkootyöstä seuraavia henkilöitä:

TAPIO KETO

MIKKO KNUUTILA

Palkitsemistilaisuuden yhteydessä kuvansa hallin seinälle nosti PaRa Leijona numero 7, euralainen Oskari Seppälä (-99).

Juuri Venäjältä maajoukkueen turnausmatkalta palannut Seppälä muisteli uransa tärkeitä hetkiä Raikkaan paidassa ja nimesi niistä yhdeksi merkittävimmistä pääsemisen oman seuran valmennuspäällikön järjestämään taitojääryhmään. Nykyään Rauman Lukkoa edustava Seppälä muisteli saaneensa ensimmäisen palkintonsa samankaltaisessa päätöstilaisuudessa vuosia sitten juuri Lukon edustusjoukkueen pelaajalta. Ensi viikolla Lukon B-joukkueen mukana kesäharjoitukset aloittava Seppälä saattaa hyvinkin itse olla muutaman vuoden päästä jakamassa palkintoja kasvattajaseuransa junioreille samassa ominaisuudessa.

Tänä keväänä hän jakoi palkinnot yhdessä naisten SM-sarjaa Kuortaneen joukkueessa pelaavan ja myös PaRa Leijoniin kuuluvan Laura Hakalan kanssa.

KIitämme kaikki kuluneesta kaudesta.
Panelian Raikas
hallitus ja jääkiekkojaosto