KAUDEN 2019-20 PELIPASSIEN LUNASTUS 

Pelipassi oikeuttaa pelaajan osallistumaan Suomen Jääkiekkoliiton kilpailutoimintaan (liiton järjestämä sarjatoiminta). Pelipassin ostamalla pelaaja sitoutuu noudattamaan Suomen Jääkiekkoliiton Kilpailu-, peli- ja kurinpitosääntöjä sekä eettistä ohjeistusta.

Junioreiden pelipassit ovat ikäkohtaisia ja aikuisilla sarjakohtaisia. Pelipassi on joko vakuutuksellinen tai vakuutukseton.

Pelipassi lunastetaan joukkueesta riippuen seuran/joukkueen tai pelaajan itsensä toimesta. Jos pelaaja (tai pelaajan huoltaja) on itse vastuussa pelipassin lunastamisesta, kannattaa pelipassi hankkia hyvissä ajoin ennen sarjakauden alkua, näin maksu ehtii kirjautua järjestelmään ja pelaaminen onnistuu heti ensimmäisessä sarjapelissä.

Kannattaa myös huomioida, että Sporttiturva (= vakuutus) astuu voimaan takautuvasti 1.5.2019 lähtien, mikäli pelipassi ja Sporttiturva on maksettu 30.6.2021 mennessä. Mikäli Sporttiturvan (= vakuutus) sisältävä pelipassi lunastetaan 1.7.2021 jälkeen, tulee vakuutus voimaan maksupäivänä kello 24.00 tai maksuhetkestä, mikäli suorituksesta on esittää maksutosite, josta käy ilmi maksuaika.

Ennen ostoa kannattaa kuitenkin selvittää, minkä pelipassin tarvitset.Jääkiekkoliitto perii väärin maksetun pelipassin peruutuksesta/palautuksesta 16€:n käsittelymaksun. 

Muutoksena aikaisempiin kausiin, tapahtuu pelipassien osto jatkossa Olympiakomitean Suomisport-palvelun kautta. Suomisportin palvelussa jokainen liikkuja löytää omat sekä huollettaviensa tiedot yhdestä ja samasta tietokannasta.  Suomisport-palvelu

Lisäohjeita pelipassin tilaamiseen liittyen löydät täältä https://www.finhockey.fi/index.php/pelaajalle/pelipassit