Ilmoittaudu Raikkaan toimintaan

Toimimme  Suomen Jääkiekkoliiton alaisena seurana.

Raikkaan jääkiekko on jääkiekkoperhe jossa riittää tapahtumia ja hauskuutta.

Otamme harjoitusryhmiimme jatkuvasti uusia harrastajia. Jokaiselle pyritään löytämään ikää ja taitotasoa vastaava ryhmä.

Otamme jatkuvasti myös uusia vapaaehtoistyöntekijöitä, kuten ohjaajia , valmentajia  ja huoltajia  kasvavaan joukkoomme.

Seurassamme löytyy tekemistä juuri sinulle sekä kaukalossa että sen ulkopuolella!

Täytä allaolevista lomakkeista,sinulle sopiva vaihtoehto.

Tervetuloa toimintaan!

Raikkaan jääkiekkojaosto

Oletko uusi kiekkoilijan alku? Uudet aikaisemmin pelaamattomat kiekkoilijat pääsevät Raikkaan toimintaan mukaan kiekkokouluun osallistumalla. Tutustu kiekkokoulun kotisivuihin.Tule mukaan.

Uusi pelaaja

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Oletko jo muutaman vuoden pelannut juniorikiekkoilija?Raikkaan juniorijoukkueisiin pääsee mukaan milloin vain.Etsitään sinun taidoillesi sopiva ryhmä johon osallistua.Helmi-huhtikuu on hyvä aika käydä tutustumassa seuran toimintaan.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Oletko innokas jääkiekkovalmentajaksi?Jääkiekkoa voi harrastaa myös joukkueiden valmentajana.Aikaisempaa kokemusta et tarvitse,koulutamme sinut tehtävään.Pelaajataustasta ja pedagogisesta koulutuksesta on apua,Valmentajalle on tarjolla hienoja elämyksia.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Oletko innokas jääkiekkohuoltajaksi?Jääkiekkoa voi harrastaa myös joukkueiden huoltajana.Aikaisempaa kokemusta et tarvitse,koulutamme sinut tehtävään.Huoltajat ovat erittäin arvostettuja henkilöitä pelaajien silmissä.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Oletko kiinnostunut vapaaehtoistyöstä?Jääkiekkoa voi harrastaa myös joukkueiden taustavaikuttajana.Aikaisempaa kokemusta et tarvitse,koulutamme sinut tehtävään.